VRIJDAG AFSCHEID BEAU

Al eerder hier aangekondigd, maar toch echt definitief. Na 3,5 jaar RTL Boulevard gepresenteerd te hebben en volgens eigen zeggen zo’n 700 keer zijn eigen naam te hebben uitgesproken, komt er vrijdag a.s. een einde aan het tijdperk Beau van Erven Dorens. Dat kondigt hij aan in zijn column in de Nieuwe Revu van deze week.

Beau wordt vervangen door diverse presentatoren. John Williams is er eentje van. Wordt Beau’s vertrek de ondergang van RTL Boulevard ? Wij zullenl de vinger aan de pols houden. Blijf lezen !

0 thoughts on “VRIJDAG AFSCHEID BEAU

  1. Laten we hopen van niet dat Boulevard de ondergang word van Beau zijn vertrek!

    Al betreur ik dat hij vrijdag voor het laatst RTL Boulevard presenteert 😦
    Jammer!
    Maar ik blijf toch kijken naar RTL Boulevard.

    Reply
  2. Laten we hopen dat het vertrek van Blablabeau het begin van het einde inluidt voor dit zwaar overschatte groepje self kickers!

    Reply
  3. Ja Beau gaat boksen,kan me wel voorstellen dat hij Boulevard voor gezien houdT,allemaal slapgelul onderwerpen,het merendeel van hun nieuws plukken ze van het internet,en dan al die homo.s gatverdamme!
    Gaat je goed BOOTJE!

    Reply
  4. Het einde van RTL Boulevard is in zicht na het vertrek van Beau, want ze redden het daar niet zonder Beau.
    Beau maakt Boulevard grappig en leuk zodra ze iemand anders op zijn kruk neer zitten is er niets aan. Ik stopt iniedergeval met kijken na Boulevard zodra Beau weg is.
    Beau heeft in het verleden ook RTL Live, en toen hij daar vertrok na 2 seizoen scoorde ze het derde seizoen helemaal niet meer en dus toen hebben ze het programma van de buis gehaald. Beau is het succes van Boulevard.

    Reply
  5. Ja, misschien is het een grap!
    Dat hoop ik maar, want dan kunnen we langer genieten van Beau. Ik hoop dat het een 1 April grap is.

    Reply
  6. Ik vind het echt jammer dat Beau bij RTL Boulevard vertrekt.Ik hoop heel hard dat dit de best bedachte 1 April grap ooit is en dat maandag a.s. gewoon blijkt dat Beau nog een tijdje blijft bij Albert & co. πŸ˜€

    Reply
  7. RTL Boulevard is altijd wel goed in 1 April grappen verzinnen, want zo hadden ze vorige jaar de hele uitzending lang van 1 April de hele tijd door 1 April grapppen en hele onzinnige dingen, die niet bestonden.
    Verdr had Albert op 15 Maart ongeveer bij Storing op BNN verteld dat Beau nog 1 maand bleef, en dan echt weg ging. Aangezien de maand nog niet om is, omdat het nog 15 April is. Zou Beau feitelijk nog een paar weken kunnen blijven. Maar als hij het in de Nieuwe Revu schrijft, zal hij morgen denk ik wel helaas stoppen. Ik vindt het jammer en erg. Want nu zal ik vanaf volgende week niet meer na RTL Boulevard kijken als Beau weg is. Wel als hij nog zit.

    Reply
  8. Ik hoorde vanmiddag in een radio programma van iemand die zei dat Beau morgen voor de laatste keer Boulevard gaat presenteren 😦

    Had jij John Williams niet gezien vanavond @Sandra?

    Reply
  9. Who cares? Laat dat zielige Bouvelard in godsnaam in de anonimiteit verdwijnen. Jezus, de diepgang van een stoeptegel! Koop de Prive of de Story als je zo graag de kinderkamer van Frans Bauer wilt zien. En haal je arm uit de aars van Albert V. GET A LIFE!

    Reply
  10. @televisie kijkster ik heb de uitzending van John Willams niet gezien. En ik ben ook niet van plan om zo”n uitzending te kijken. Voor mijn is Beau Boulevard. Is Beau weg, voor mijn ook geen Boulevard meer. Ik moet iets anders bedenken wat ik iedere dag tussen 18.30 uur en 19.30 kan gaan doen.

    Reply
  11. Ik kijk heel vaak naar RTL Boulevard en hoop toch zO dat John Williams NIET degen is die BEAU v. Erven Dorens gaat vervangen!! Beau en Albert plus Peter maakten het idiale team,..John Williams is VEEL te macho .

    Reply
  12. Inderdaad Beau,Albert en Peter dat was een genot om naar te kijken!
    Ik bedoel in al die jaren …
    Dat deze drie de leukste waren !

    Ik hoorde Albert vanochtend op radio noordzee.fm.
    Met Peter praten over het afscheid van Beau!!
    Ze vinden het heel jammer dat Beau weg is..
    Dat is ook zo!

    Ik hoop toch dat Boulevard blijft!
    Ondanks alles.

    Reply
  13. Een “mooi” afscheid…niet alleen tranen bij Beau!
    Het “Trio” was perfekt . Deze combinatie zullen we missen. Hopelijk dat de vervanger van Beau net zo gevoelig zal zijn en aan kan sluiten bij Albert en Peter!

    Door gaan jongens!

    Reply

Leave a comment