PRIJZEN KOMEN NAAR JE TOE DEZE ZOMER

Een van ‘s werelds succesvolle spelformats Who Wants To Be A Millionaire?wordt omgebouwd tot een live evenement. Het TV spel gaat in Engeland stad en land afreizen om fans de mogelijkheid te bieden om zelf mee te doen en prijzen te winnen die varieren van televisies tot auto’s.

Who Wants To Be A Millionaire? werd in de UK gelanceerd in 1998 en is toe aan zijn 17e serie op ITV1. Er kwamen al vele producten uit dit tv spel voort. Onder meer het best verkopende PC spel.
Dus denken de producenten dat nu de tijd rijp is om “on the road” te gaan. De TV presentator Chris Tarrant gaat niet mee op tour. Zijn rol zal vervuld worden door een pool van gast presentatoren.

Who Wants To Be A Millionaire? is al in meer dan 100 landen te zien geweest. En is nu de quiz die als eerste ter wereld als theatershow het land intrekt volgens eigen zeggen.

Misschien ook een ideetje voor SBS6 ? Of misschien kan Talpa wel met Miljoenenjacht het land in. Dat zou een goede marketingstunt zijn om ze op de kaart te zetten.

0 thoughts on “PRIJZEN KOMEN NAAR JE TOE DEZE ZOMER

  1. Weet je wel dat Miljoenenjacht ook een speelautomaat is in de Nederlandse casino’s?

    Het heet “Deal or no deal”, en je wordt geacht een koffertje te kiezen en steeds een aantal koffers weg te spelen, na elke ronde wordt er een bod gedaan; m.a.w. precies het spel op tv.

    Reply

Leave a comment